‘Deadpool’-instruktør bag kommende ‘John Wick’-serie

‘Deadpool’-instruktør bag kommende ‘John Wick’-serie
Keanu Reeves i 'John Wick: Chapter 2'.

Den noget overraskende lejemorder-kultfranchise ’John Wick’ med Keanu Reeves som hårdtslående hundeven, har allerede kastet to succesfulde film af sig. Og flere fortsættelser og spin-offs er naturligvis i støbeskeen, både med og uden den sortklædte superstjerne.

’John Wick’ 3 lander i maj 2019, og ikke længe derefter får vi tv-serien ’The Continental’, hvis titel – som Wick-aficionadoer naturligvis vil vide – refererer til filmenes hotel af samme navn, hvor lejemordere fra hele verden kan tylle sjusser og sende hinanden onde øjne på semi-neutral grund.

’The Continental’ vil indeholde samme hæsblæsende velkoreograferede actionscener, som filmene er kendt og elsket for, men til gengæld må fans undvære selve John Wick som omdrejningspunkt for løjerne.

Keanu Reeves kommer ganske vist til at lægge vejen forbi i en birolle, men historien i ’The Continental’ vil først og fremmest koncentrere sig om at folde lejemorderuniverset ud som et appendiks til filmene, og introducere en farverig række af nye, mørke karakterer.

Manuskriptet skrives af showrunneren Chris Collins (’The Wire’, ’Sons of Anarchy’), mens David Leitch (instruktøren af den kommende ’Deadpool’ 2 og sidste års ‘Atomic Blonde’) og Keanu Reeves producerer.

Læs også: Anmeldelse af ’John Wick’ – slå aldrig Keanu Reeves’ hun ihjel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af