Netflix-hypede ‘You’ annoncerer anden sæsons nye kvindelige hovedperson

Stalkeren Joe Goldberg kan se frem til at forføre (og genere) et helt nyt kvindeligt bekendtskab, når anden sæson af Netflix-successen ‘You’ får premiere på streamingtjenesten.

Det bliver Victoria Pedretti, der får fornøjelsen af at spille Love Quinn, sæsonens kvindelige hovedperson. Pedretti er ikke helt ny i Netflix’ serieunivers, for i efteråret spillede hun Nell Crain i den populære og tænderklaprende gyserserie ‘The Haunting of Hill House’.

I første sæson af ‘You’ spiller ‘Gossip Girl’-skuespilleren Penn Badgley den yderst flotte, men også temmelig forstyrrede fyr Joe Goldberg, der stalker kvinden Guinivere Beck på mange snedige måder – via de sociale medier, gennem vinduet og endda i hendes brusebad.

Det blev allerede offentliggjort tilbage i juli, før første sæson overhovedet fik premiere, at serien ville blive fornyet med en anden sæson. Her flytter Goldberg fra New York til Los Angeles og møder Quinn.

Serien blev første gang sendt 9. september 2018 på den amerikanske tv-kanal Lifetime. Siden fik den også Netflix-premiere, og 3. december blev det offentliggjort, at serien med sæson 2 bliver en ‘Netflix Original’-serie.

Premieredatoen for anden sæson af ‘You’ er stadig ukendt.

Læs også: Anmeldelse af ‘You’ – Stalker-serie på Netflix har den mest usympatiske hovedperson i nyere tid

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af