Sam Rockwell og Michelle Williams sætter ild til Broadway i første trailer til FX-serien ‘Fosse/Verdon’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To af Hollywoods mest alsidige Oscar-vindere syder i spotlyset i FX’ første stort anlagte serie siden studiets tidligere gulddreng Ryan Murphy (‘Pose’, ‘Feud’, ‘American Horror Story’) smuttede over til Netflix. Og der bliver ikke sparet på krudtet i den første jazzede trailer til ‘Fosse/Verdon’.

Serien fortæller historien om den legendariske musicalinstruktør og koreograf Bob Fosse (Sam Rockwell) – som blandt andet skabte Guldpalme-vinderen ‘All That Jazz’ – og hans muse, Broadway-danseren Gwen Verdon (Michelle Williams). Bag kameraet huserer manuskriptforfatter Steve Levenson (‘Wayward Pines’, ‘Masters of Sex’) og den relativt serie-uprøvede instruktør Thomas Kail, mens det Pulitzer-prisvindende musicalikon og sangskriver Lin-Manuel Miranda (‘Hamilton’, ‘Mary Poppins Returns’) har produceret.

‘Fosse/Verdon’ får premiere på FX til april og en dansk streamingpremiere må forventes senere på året. Musicalfans kan godt begynde at kridte danseskoene.

Læs også: Mads Mikkelsen uddeler øretæver som verdens førende lejemorder i traileren til Netflix-filmen ‘Polar’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af