Mads Mikkelsen uddeler øretæver som verdens førende lejemorder i traileren til Netflix-filmen ‘Polar’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Januar bliver en stor måned for Mads Mikkelsen. Han er aktuel i slutningen af måneden med den roste survivalfilm ‘Arctic’, men inden da kan han opleves på skærmen hos Netflix, hvor han spiller den legendariske lejemorder Black Kaiser i den kommende actionfilm ‘Polar’, der netop har fået sin første trailer.

Den ‘John Wick’-lignende fortælling er baseret på en grafisk roman af Victor Santos. Her følger vi verdens ypperste lejemorder Kaiser (Mikkelsen), som nyder sit optium i et afsidesliggende snelandskab. Lige indtil hans tidligere arbejdsgiver anser ham for en trussel, og sender en gruppe yngre og hurtigere lejemordere efter ham. Og at dømme ud fra traileren går det ikke stille for sig, når Kaiser pludselig skal kæmpe for sit liv.

Filmen er instrueret af svenske Jonas Åkerlund, der sidste år stod bag gyserthrilleren ‘Lords of Chaos’, og tidligere har instrueret musikvideo for blandt andre Metallica, Lady Gaga, Taylor Swift og Madonna. På rollelisten ses desuden Vanessa Hudgens (‘Spring Breakers’) og Kathryn Winnick (‘Vikings’).

‘Polar’ har premiere på Netflix den 25. januar.

Læs også: Mads Mikkelsen vil hjem til Danmark – men får ingen gode tilbud

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af