Se den første teaser til Margot Robbies ’Suicide Squad’-spinoff ’Birds of Prey’

Superheltefilmen ‘Suicide Squad’ blev tilbage i 2016 aldrig nogen udpræget succes, hvis man ser bort fra Margot Robbies portræt af superskurk og antiheltinde Harley Quinn. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at folkene bag nu satser på en ‘Suicide Squad’-spinoff med Margot Robbies Harley Quinn i centrum frem for en egentlig ‘Suicide Squad’-fortsættelse.

Filmoptagelserne er lige skudt i gang, og der er allerede blevet offentliggjort en kort teaser til filmen, der får titlen ‘Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)’.

I teaseren ser vi hovedpersonen Harley Quinn i en noget mere realistisk fremtoning, end det var tilfældet i ‘Suicide Squad’ – dog har hun stadig sin badass-attitude i god behold, og med sig bringer hun et hold af seje anti-heltinder: Vi får et hurtigt glimt af Huntress (selvfølgelig med bue og pil som sine faste attributter), Black Canary og Renee Montoya. De skal slå sig sammen med Harley Quinn for at redde Cassandra Cain fra skurken Black Mask (Ewan McGregor).

‘Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)’ får amerikansk premiere 7. februar 2020. Den danske premieredato er endnu ikke fastslået.

Læs også: Superhelte er passé på film – nu træder superskurkene ind på hovedscenen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af