Steven Soderberghs nye Netflix-sportsdrama er filmet med iPhones – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Steven Soderberghs seneste film, ’Unsane’, blev optaget udelukkende med tre iPhone 7’ere, og da den havde premiere på Sundance Film Festival sidste år, sagde han, at sådan ville han lave alle sine film fremover. Det lever han nu op til med ’High Flying Bird’, der fra næste måned kan streames på Netflix.

Soderbergh har aldrig holdt sig tilbage fra at udforske nye muligheder som filmskaber. Hans arbejde spænder over store kommercielle succeser som ’Ocean’s Eleven’, ’Erin Brockovich’ og ’Magic Mike’ til eksperimenterende artfilm som hans gennembrud ’Sex, Lies and Videotape’ og serien ’Mosaic’, der kom med tilhørende app.

Hans næste eksperiment ’High Flying Bird’ er et sportsdrama, hvor uenigheder mellem holdejere og spillere skaber stilstand i NBA-turneringerne, som en agent og en ung basketballstjerne forsøger at udnytte til deres fordel.

Den alternative optagelsesmetode er ikke umiddelbart at spore i filmens trailer, som til gengæld lægger op til et gensyn med nogle markante skuespillere fra serieverdenen: Kyle MacLachlan (’Twin Peaks’), Sonja Sohn (’The Wire’) og Caleb McLaughlin (’Stranger Things’) i sin første filmrolle. André Holland besætter hovedrollen og Tarell Alvin McCraney er manuskriptforfatter, og de to har tidligere arbejdet sammen på Oscar-vinderen ’Moonlight’.

Soderbergh har over for Indiewire kaldt iPhoneoptagelserne for en af de mest frigørende oplevelser, han har haft som filmskaber.

’High Flying Bird’ kan ses 8. februar på Netflix.

Læs også: Steve Carell genforenes med ‘The Office’-showrunner i ny Netflix-komedieserie ‘Space Force’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af