‘Vikings’ slutter med sæson 6, men en spinoffserie er muligvis på vej

‘Vikings’ slutter med sæson 6, men en spinoffserie er muligvis på vej
Alex Høgh Andersen i 'Vikings' sæson 5.

‘Vikings’ har længe været en af de mest populære serier på HBO Nordic – blandt andet takket være de to danske stjerneskud Alex Høgh Andersen og Marco Ilsø, der har imponeret foran kameraet i seriens seneste sæsoner.

Men nu er det officielt: Den populære, historiske serie slutter med sæson 6, som højst sandsynligt løber over skærmen i 2020. Det skriver Deadline, der har været i kontakt med History, som producerer serien. Når sjette sæson slutter, har ‘Vikings’ kørt over 89 episoder. Den afsluttende sæson får efter planen premiere i efteråret 2019 med en vanlig todelt sæson á 20 afsnit.

Variety har dog bekræftet, at serieskaberen Michael Hirst (‘The Tudors’, ‘Elizabeth’) er i forhandling om en fortsættelse af ‘Vikings’-franchisen, som eftersigende skal finde sted i samme univers, med producenten MGM Television. Spinoff-serien har dog ikke fået grønt lys endnu.

Læs også: 10 højdepunkter fra Roland Møller og Alex Høgh Andersen i INPUT: Om stalkers, Theron-sviner og dårligt vikingehår

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af