Armie Hammer rygtes som den nye Batman – Robert Pattinson på tale som skurk

Armie Hammer rygtes som den nye Batman – Robert Pattinson på tale som skurk
Armie Hammer – den nye Bruce Wayne?

Lige siden Ben Affleck smed Batman-kappen i ringen for good oven på de anmelderudskældte ‘Batman v. Superman’ og ‘Justice League’ – såvel som en kuldsejlet Bat-solofilm – har rygterne om, hvem der ville hoppe i den sorte latex svirret som en hidsig flagermusesværm over Hollywood.

Og nu er det hidtil mest insisterende bud blevet smidt på bordet.

Ifølge ‘insider’-branchebloggen Revenge of the Fans har DCEU således allerede i nogen tid været i forhandlinger med ingen ringere end Armie Hammer, der efter sigende skulle være »lige på nippet« til at skrive kontrakt.

Typemæssigt forbinder man ikke umiddelbart den tårnhøje ‘Call Me By Your Name’-skuespiller med en karakter af Batmans dystre sortsind, men Hammer blev faktisk allerede castet i rollen tilbage i 2007, da George ‘Mad Max’ Miller pegede på ham til filmen ‘Justice League: Mortal’. Dét projekt led døden under Writers Guild of America’s berygtede forfatterstrejke, men nu får Hammer måske en chance til.

Henry Cavill og Armie Hammer i ‘The Man From U.N.C.L.E.’.

Spøjst nok kan det bemærkes, at den nu (formodet) tidligere Superman Henry Cavill (som Hammer spillede over for i ‘The Man From U.N.C.L.E.’) også kunne have entreret DC’s univers langt tidligere end ‘Man of Steel’: Han blev tilbudt rollen som verdens mest elskelige pomade-gut i 2004’s ‘Superman: Flyby’, inden denne blev kasseret til fordel for Bryan Singers ‘Superman Returns’ …

Hammer-rygtet bør endnu tages med et gran salt, men efter at have bevidnet skuespillerens åbenlyst gode kemi med Gal ‘Wonder Woman’ Gadot under Oscar-uddelingen 2018, kan man godt håbe på en DC-genforening af de to på det store lærred. Får Hammer nøglerne til Batmobilen, vil det endvidere repræsentere et usandsynligt imponerende blockbuster-comeback efter den milliondyre fadæse ‘The Lone Ranger’ i 2013, der plettede skuespillerens gode navn med ufortyndet boxoffice-gift.

Armie Hammer og Gal Gadot ved sidste års Oscar-uddeling. Sødt. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Ingen Batman uden en superskurk til at holde helten i de små spidse hætteører, og Revenge of the Fans mener at have hørt forlydender om, at Robert Pattinson er i forhandlinger om en endnu unavngiven rolle i filmen, der skal instrueres af Matt Reeves med en premiere i juni 2021.

Med DC’s mange igangværende Joker-film in mente virker det ikke sandsynligt, at Pattinson – hvis han da overhovedet er i nærheden af Bat-filmen – skal følge i Heath Ledgers’ ikoniske fodspor eller Jared Leto og Joaquin Phoenix’ slipstrøm. Må vi i stedet have lov til at foreslå Fugleskræmslet (sidst spillet af Cillian Murphy i Nolans Bat-trilogi)?

Absolut intet er skrevet i sten endnu, men noget tyder på, at Bat-puslespillet er ved at gå op.

Læs også: Ben Affleck siger farvel til Batman hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af