Armie Hammer skyder Batman-rygterne ned: »Ingen har spurgt, om jeg er interesseret«

Armie Hammer skyder Batman-rygterne ned: »Ingen har spurgt, om jeg er interesseret«
Armie Hammer – ikke at forveksle med Bruce Wayne ... (Foto: Getty Images)

I går eksploderede Twitter i Bat-ekstase over rygtet om, at ‘Call Me By Your Name’-stjernen Armie Hammer efter sigende var på nippet til at blive castet i instruktør Matt Reeves’ Batman-film.

Det var ‘insider’-branchebloggen Revenge of the Fans, der mente, at den var så godt som sikker ud fra unavngivne kilder, men nu har Hammer selv afvist, at han er blevet tilbudt flagermusens kappe og latexbrystvorter.

I et interview med Yahoo Movies siger skuespilleren således:

»Ingen, som reelt set er i stand til at give mig jobbet, har spurgt, om jeg er interesseret. Jeg ved ikke engang, om de overhovedet er færdige med forberedelserne – de arbejder stadig på manuskriptet«.

Hvor Hammer har dén info fra, melder historien ikke noget om, men filmjournalisten Umberto Gonzales fra The Wrap skriver på Twitter, at hans kilder peger på, at Reeves er på udkig efter en noget yngre Bruce Wayne (Hammer er 32). Gættelegen kan hermed fortsætte.

Om Revenge of the Fans også var gal på den, da de i samme ombæring skrev, at Robert Pattinson var på tale som superskurk, kommenterer Gonzales ikke.

Den kommende Batman-film lander i biograferne i 2021. Inden da bliver vi som bekendt trakteret til hele to solofilm om den mørke ridders ærkefjende Jokeren, der gnækker sig i ind biograferne i skikkelse af henholdsvis Joaquin Phoenix og Jared Leto.

Hvis Gonzales’ kilder har ret i, at DC går efter en helt ung Batman, er det slet ikke usandsynligt, at der ulmer fremtidige planer om at parre ham med Phoenix’ klovneprins. I hvert fald medvirker en barne-Bruce i den Todd Philips-instruerede ‘Joker’, så springet herfra og til en efterfølgende film om Batmans første år i hulen, er ikke urealistisk stort. Hvis man da altså kan overtale Phoenix’ til at give Jokeren et skud mere.

Alt dette er spekulationer! Men I hørte frøet plantet her først.

Læs også: Se Joaquin Phoenix som fuldblodsklovn i ‘Joker’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af