Billy Eichner og Judd Apatow samarbejder om opsigtsvækkende homokomedie

Billy Eichner og Judd Apatow samarbejder om opsigtsvækkende homokomedie
Billy Eichner (Foto: Getty Images)

Den homoseksuelle skuespiller Billy Eichner er på vej med en r-rated romantisk komedie om forelskelsen mellem to mænd, og projektet er af flere grunde opsigtsvækkende.

Dels fordi det bliver noget så sjældent som en komedie rettet mod et voksent publikum produceret af et af de store studier (Universal Pictures), som har et homoseksuelt forhold i centrum. Det er ifølge Indiewire ikke set siden filmen ’In & Out’ fra 1997.

Og dels fordi filmen har Judd Apatows selskab Apatow Productions i ryggen. Produceren, instruktøren og manusforfatteren Judd Apatow har med film som ’Forgetting Sarah Marshall’, The 40 Year Old Virgin’, ’Knocked Up’, ’This Is 40’ og ’Pineapple Express’ – for bare at nævne nogle stykker – været en toneangivende figur i komediefilmverdenen de seneste årtier.

Men et gennemgående tema i Apatows film er, at historierne er centreret om heteroseksuelle mænd, og at der er masser af jokes på bekostning af folk med andre seksuelle orienteringer.

Så Eichners projekt kan blive et stort – og tiltrængt – brud med den humor, som længe har præget den eksplicitte voksenkomedie.

Billy Eichner er især kendt fra ’Billy on the Street’ hvor han i karakter som sig selv quizzer uvidende amerikanere på gaden, og fra komedien ’Difficult People’, hvor han havde en af de to hovedroller. Den kommende film har endnu ingen titel.

Læs også: Kan Judd Apatow gøre Pete Davidson til en superstjerne med deres nye fælles film?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af