Blumhouses nye gyser ser lige dele creepy og underholdende ud – se traileren til ‘Ma’ med ubehagelig Octavia Spencer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skal man krone kongen af gys i Hollywood, kan valget meget vel falde på Jason Blum. Hans produktionsselskab Blumhouse har siden ‘Paranormal Activity’ fra 2007 udgivet en række horrorsuccesser som ‘The Purge’ og ‘Sinister’, og hans anseelse kulminerede med Jordan Peeles ‘Get Out’ i 2017.

Med ‘Ma’ giver Blumhouse igen et bud på en horrorfilm med racepolitiske temaer. Octavia Spencer spiller kvinden Sue Ann, der mest holder sig for sig selv, indtil en flok teenagere en dag får hende til at købe alkohol til dem. Hun ser en mulighed for at komme tæt på den unge vennegruppe og tilbyder dem sit ID til fri afbenyttelse og sin kælder til at feste i. Men Sue Ann, som insisterer på at blive kaldt Ma, har suspekte motiver, et hus fuld af afrikanske artefakter og er pludselig lidt for tæt på teenagernes liv.

Traileren inkluderer et klip, hvor Ma whitefacer én af teenagerne, og filmen ser ud til at blive både underholdende og uhyggelig.

Spencers rolle i ’Ma’ skiller sig noget ud fra, hvordan man har set hende i ’The Help’, ’Hidden Figures’ og ’The Shape of Water’. Hun spiller over for blandt andre Allison Janney (‘I, Tonya’, ‘Juno’) og Luke Evans (’Kvinden i toget’, ’Skønheden og udyret’) og filmen instrueres af Tate Taylor (’Kvinden i toget’, ’The Help’).

’Ma’ får amerikansk premiere 31. maj. Der er endnu ingen detaljer om dansk premiere.

Læs også: ‘The Conjuring’-skaberne er klar med ’The Curse of La Llorona’ – og den nye trailer er uhyrligt skræmmende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af