Casper Christensen charmer Anne Hathaway og får tæsk af Rebel Wilson i traileren til ‘The Hustle’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Først var det ’Ghostbusters’, så ’Ocean’s Eight’, og nu er tiden kommet til ’Fræk, frækkere, frækkest’.

Komedien fra 1988 bliver det næste eksempel på et remake, hvor kvindelige skuespillere overtager roller, der oprindelig blev spillet af mænd. Til at overtage efter Steve Martin og Michael Caine bliver det i den nye version, som har fået titlen ’The Hustle’, Anne Hathaway og Rebel Wilson, der indtager hovedrollerne.

Hathaway og Wilson spiller to fidusmagere, som med det ene trick efter det andet snyder pengene op af de velhavende borgeres lommer. Da de bliver trætte af at konkurrere mod hinanden om kunderne, beslutter de sig for endegyldigt at finde ud af, hvem der er den bedste hustler – og hvem der skal forlade byen.

Den nye trailer rummer et overraskelsesvisit i form af danske Casper Christensen, som har en mindre rolle i filmen og da også dukker op et par gange med en meget hæs stemme. På rollelisten er også Tim Blake Nelson (’The Ballad of Buster Scruggs’) og Meena Rayann (’Game of Thrones’). Remaket instrueres af Chris Addison (‘Veep’).

‘The Hustle’ får dansk premiere 9. maj.

Læs også: Patricia Arquette tager begrebet curlingmor til et skræmmende niveau i ny serie – se traileren til ‘The Act’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af