Ikke-værterne Tina Fey, Amy Poehler og Maya Rudolph var Oscar-showets mest underholdende indslag – se det her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nattens Oscar-show forløb som bekendt uden vært, men vi fik alligevel et værdigt bud på en åbningstale, da skuespillerinderne Maya Rudolph, Amy Poehler og Tina Fey indtog scenen for at præsentere den først pris.

»Godaften og velkommen til Academy Awards nummer en million. Vi er ikke jeres værter«, lød introduktionen fra Tina Fey, og derefter fulgte en række spydige jokes om Akademiets mange modstridende udmeldinger om aftenens forløb – og en komprimeret version af, hvordan den kunne have forløbet, hvis de tre havde været værter.

Rudolph, Poehler og Fey er blandt meget andet kendt for deres arbejde på ’Saturday Night Live’, og Poehler og Fey hostede gennem flere år Golden Globes, hvor de altid gik lige til stregen. I år måtte vi altså nøjes med dette ikke-værtsindslag fra dem, som sagtens kunne have varet længere. Mon de kan overtales til at gå all in næste år?

Læs også: Oscar-showet overrasker i de helt store kategorier – se vinderlisten

Læs også: De største højdepunkter under nattens Oscar-show – fra menstruationsligestilling til Lady Gaga og Bradley Coopers ‘get a room’-øjeblik

Læs også: Så er det bekræftet – Oscar-showet er i sit livs krise (ANMELDELSE)

Læs også: Med sejren til ‘Green Book’ lander Oscar på den forkerte side af historien (KOMMENTAR)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af