Jennifer Lawrence gav gyldent råd til usikker Brie Larson efter Oscar-sejr

Jennifer Lawrence gav gyldent råd til usikker Brie Larson efter Oscar-sejr
Brie Larson (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Årets Oscaruddeling er lige om hjørnet, og man skulle tro, at det for alle er en ubetinget glæde at vinde verdens mest eftertragtede filmpris. Men da Brie Larson i en alder af 26 år vandt en Oscar for sin hovedrolle i Lenny Abrahamsons ‘Room’ i 2016, endte hun i stedet med at føle sig utrolig sårbar og usikker.

Larson åbner op for sin usikkerhed i et nyt interview med InStyle i forbindelse med sin rolle i den kommende ‘Captain Marvel’-film, hvor hun spiller badass superhelt. Hun fortæller til mediet, at Oscarstatuetten ikke gav hende en følelse af bekræftelse, hvorfor hun morgenen efter Oscaruddelingen ringede til veninden Jennifer Lawrence, der selv vandt en Oscar som 22-årig i 2013 for sin rolle i ‘Silver Linings Playbook’.

»Jeg føler mig ikke anderledes. Jeg har det ikke bedre med mig selv. Jeg føler stadig ikke, at jeg er en god skuespillerinde«, sagde Larson til Lawrence over telefonen, hvortil Lawrence svarede:

»Det er totalt normalt. Jeg havde det på samme måde. Tænk ikke over det på den måde. Tænk på det, som at du har fået din ph.d. Du er certificeret; det er det. Det ændrer ikke på noget. Du kan stadig fucke up. Hver dommer er stadig menneskelig«.

Rådet gjorde Larson i stand til at slappe mere af og fokusere på fremtidige filmprojekter, og om den kommende ‘Captain Marvel’-film siger hun:

»Filmen var den største og bedste mulighed, jeg nogensinde kunne have drømt om. Det var ligesom min superkraft«.

‘Captain Marvel’ får dansk premiere 6. marts.

Læs også: Denne Oscar-årgang er et freak year – men to favoritter åbenbarer sig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af