Kevin Bacon er fordrukken politibetjent i Ben Affleck og Matt Damons kommende serie – se traileren til ’City on a Hill’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Snart kan man se Kevin Bacon som småracistisk, korrupt og falleret FBI-agent omgivet af alkohol, stoffer og kvinder. Det sker i den kommende ’City on a Hill’, som ligner en velskruet og klassisk politiserie.

Traileren viser Bacons agentarketype Jackie Rhodes danne modstridigt hold med den målrettede, sorte advokat Decourcy Ward, og det umage par tager kampen op i det hårdt kriminalitetsplagede Boston i 90’erne.

Bacon var sidst serieaktuel i ’I Love Dick’ og seriemorderserien ’The Following’. Aldis Hodge (’Hidden Figures’, ’Straight Outta Compton’) spiller advokaten, og ingen ringere end Ben Affleck og Matt Damon, der selv kommer fra Boston og har beskrevet byen i flere film tidligere, står som executive producers på serien.

‘City on a Hill’ får amerikansk premiere på Showtime i juni, og der er gode chancer for, at vi får den at se på HBO Nordic kort efter.

Læs også: Bill Haders lejemorderkomedie er tilbage – se teaseren til ‘Barry’ sæson 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af