Ny ‘Toy Story 4’-teaser pirrer med Key & Peele i topform

I ‘Toy Story 3’ fra 2010 sagde legetøjsslænget rørstrømsk farvel til den nu voksne Andy – og goddag til den nye pige Bonnie. Ni år efter den rørende afslutning fortsætter fortællingen med ‘Toy Story 4’, og en ny teaser-trailer for filmen er netop blevet offentliggjort ved årets store Super Bowl.

Traileren byder på et gensyn med både Woody, Buzz Lightyear og Bo Peep, der er taget til karneval. Buzz Lightyear har forvildet sig ind i problemer, da han ender som eftertragtet præmiegevinst i en bod. Her hænger han ved siden af filmens to nye karakterer, Ducky and Bunny, som makkerparret Jordan Peele (‘Get Out’) og Keegan-Michael Key lægger stemmer til.

Tom Hanks, Tim Allen og Joan Cusack er naturligvis tilbage som de velkendte stemmer til Woody, Buzz og Jessie. Josh Cooley tager over som instruktør efter sidste films Lee Unkrich. Han har allerede arbejdet som storyboard artist på succesfulde Pixar-film som ‘De utrolige’, ‘Ratatouille’ og ‘Op’. ‘Toy Story 4’ bliver Cooleys debut som instruktør.

‘Toy Story 4’ får dansk premiere 29. august 2019.

Læs også: Bør ‘The Incredibles 2’ og ‘Toy Story 4’ gøre os bekymrede for Pixars fremtid?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af