‘Rocketman’ om Elton John kan blive den nye ‘Bohemian Rhapsody’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens filmen om Freddie Mercury, ’Bohemian Rhapsody’, er blevet en gigantisk publikumssucces verden over – og tilmed Oscar-nomineret – træder endnu en musiker-biopic ind i billedet. ’Rocketman’ handler om den ligeledes ikoniske musiker Elton John.

Filmen fortæller historien om Sir Johns vej ind i musikbranchen og tilblivelsen af den flamboyante persona, den ordentlige engelske middelklassedreng blev kendt som.

Som det fremgår af traileren, indeholder fortællingen både fantastiske elementer af Elton John’sk tankespind og stort anlagte musicalnumre.

Det er Taron Egerton, som især er kendt for de to ’Kingsman’-film, der iklæder sig de prangende kostumer og selv synger alle sangene i filmen. Richard Madden (’The Bodyguard’), Jamie Bell (’Billy Elliot’) og Bryce Dallas Howard (‘Niceville’) er også på rollelisten.

Dexter Fletcher er instruktøren bag projektet, og det var også ham, der sikrede, at ’Bohemian Rhapsody’ nåede i mål, da han tog over på filmen, efter den skandaleramte Bryan Singer måtte forlade projektet.

Læs også: Woody Harrelson og Kevin Costner jagter Bonnie og Clyde i Netflix-filmen ‘The Highwaymen’ – se traileren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af