Woody Harrelson og Kevin Costner jagter Bonnie og Clyde i Netflix-filmen ‘The Highwaymen’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forbryderne Bonnie og Clyde, der skød og røvede sig gennem 30’ernes USA, er ikoner i populærkulturen, ikke mindst på grund af den klassiske film fra 1967 med Warren Beatty og Faye Dunaway.

Den kommende film ’The Highwaymen’ fortæller Bonnie og Clydes historie fra et andet perspektiv. Her følger vi de to texas rangers Frank Hamer (Kevin Costner) og Maney Gault (Woody Harrelson), som har til opgave at fange det kriminelle ægtepar, der er stukket af fra fængslet. De to træder ud af deres pension for at hjælpe FBI, der, selvom de er i besiddelse af ressourcerne og den nyeste teknologi, har måttet sande, at der til denne sag er brug for oldschool politiarbejde.

Traileren lover højspændt action og et veloplagt makkerskab mellem de to rangers.

Instruktøren bag ’The Highwaymen’ er John Lee Hancock, som blandt andet er kendt for sit arbejde på den Oscar-nominerede ’The Blind Side’ og senest McDonald’s-dramaet ’The Founder’. ’The Bodyguard’-stjernen Kevin Costner har for nylig optrådt i ’Hidden Figures’, mens Harrelson, der selv spillede en Clyde-lignende figur i ’Natural Born Killers’, sidste år blev Oscar-nomineret for sin medvirken i ’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’.

’The Highwaymen’ får premiere 29. marts på Netflix.

Læs også: Ben Affleck, Oscar Isaac og Charlie Hunnam røver narkokartel i ny, intens trailer til Netflix-actionfilmen ‘Triple Frontier’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af