Se den første foruroligende teaser for ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 3

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoiler for anden sæson af ‘The Handmaid’s Tale’.

En ny dag truer i den første grumme teaser til ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 3, der indledningsvist spiller som en solbeskinnet hyldest til Guds/Gileads eget land, hvorefter June (Elisabeth Moss) tager over med en vanligt stålsat grimasse, ild og en hær af blodrøde kåber midt i det tidligere Washington.

Kanske en slet skjult finger til den nuværende administration i Det Hvide Hus? Det ville i så fald langt fra være første gang, Hulu-serien sender dramaturgiske lussinger efter Trumps USA og højredrejningen af amerikansk politik.

I slutningen af anden sæson valgte June som bekendt at blive i Gilead for at forsøge at redde datteren Hannah ud, mens Emily (Alexis Bledel) flygtede til Canada med June og Nicks (Max Minghella) datter Holly. Tredje sæson lægger dermed op til (endnu) en fysisk såvel som psykologisk brydekamp mellem June og Fred Waterford (Joseph Fiennes), og – at dømme efter Junes tone – et potentielt oprør fra tjenerinderne mod hele det kvindeundertrykkende regime.

Sæson 3 har endnu ikke fået premieredato, men eftersom de to foregående sæsoner landede i april, er det formentlig ikke helt ved siden af at gå ud fra, at June og co. i år vender tilbage med påskeharen.

Læs også: Anmeldelse af ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 2 – mere chok end fremdrift

Læs også: Efter ’The Handmaid’s Tale’ sæson 2 er jeg færdig med Gileads elendigheder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af