Aaron Paul hævder, at han ikke har hørt noget om den kommende ‘Breaking Bad’-film

Aaron Paul hævder, at han ikke har hørt noget om den kommende ‘Breaking Bad’-film
Aaron Paul i rollen som Jesse Pinkman.

Aaron Paul gæstede Sun Valley Film Festival i Idaho i fredags, hvor han blev spurgt ind til den kommende ‘Breaking Bad’-film. Han var dog ikke meget for at bekræfte, hvorvidt filmen rent faktisk bliver til noget – og om han selv kommer til at medvirke.

»Rygter er sjove. Jeg hørte engang, at jeg var ved at blive castet som Han Solo. Jeg har ikke hørt noget om ‘Breaking Bad’-filmen, men hvis den eksisterer og bliver til noget, ville jeg elske at være en del af det«, udtaler Paul og fortsætter:

»Hvis den rent faktisk bliver til noget, så ja, jeg ville elske at være med. Hvis du nu ikke er nået til vejs ende med tv-serien, så dør Walter altså. Så filmen er nødt til at have Jesse i hovedrollen«.

På nuværende tidspunkt er det eneste, vi ved om filmatiseringen, at den bliver instrueret og skrevet af ‘Breaking Bad’ og ‘Better Call Saul’-skaber Vince Gilligan.

Læs også: Bryan Cranston forklarer, hvorfor Walter White højst sandsynligt ikke dukker op i kommende ‘Breaking Bad’-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af