Nyt om ’Breaking Bad’-filmen – bekræftet til premiere på Netflix

Nyt om ’Breaking Bad’-filmen – bekræftet til premiere på Netflix
Aaron Paul i rollen som Jesse Pinkman.

Spoiler for ‘Breaking Bad’s sidste sæson.

I efteråret kunne vi berette, at folkene bag ’Breaking Bad’ var ved at sadle op til et comeback. Nu er er der nye informationer om den kommende fortsættelse på succes-serien (via The Hollywood Reporter), der nu endeligt bekræftes som en fuldlængde-spillefilm, der fortsætter lige præcis der, hvor serien slap.

Filmen har – som tidligere formodet – Aaron Paul i hovedrollen som Walter Whites (Bryan Cranston) unge meth-protegé, Jesse Pinkman. Seriens femte og sidste sæson sluttede med Pinkmans flugt fra en gruppe meth-begejstrede neo-nazister – og det er med denne flugt, spillefilmen begynder.

Filmen, der er skrevet og instrueret af ’Breaking Bad’-skaberen Vince Gilligan, får premiere via Netflix for efterfølgende at køre via AMC, som oprindeligt husede serien. En endelig premieredato er endnu ikke offentliggjort, men det rygtes, at produktionen i skrivende stund er ved at være ved vejs ende i New Mexico.

Det vides endnu heller ikke med sikkerhed, hvilke karakterer, der vender tilbage til meth-sagaen, men et leak af en potentiel rolleliste (via Revenge of the Fans) tidligere på året afslører, at Bryan Cranston vender tilbage i rollen som Walter White. Cranston har dog selv tidligere udtalt, at det ikke bliver tilfældet – en udtalelse, der landede før leaket.

Læs også: En ’Breaking Bad’-film er en bedre idé, end man kunne tro

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af