Corey Feldman forsvarer Michael Jackson midt i pædofilianklager: ‘Leaving Neverland’ er ensidig

Corey Feldman forsvarer Michael Jackson midt i pædofilianklager: ‘Leaving Neverland’ er ensidig
Corey Feldman (Foto: Gabriel Olsen/Getty Images)

Den kontroversielle dokumentar ‘Leaving Neverland’, hvis to dele blev sendt på HBO søndag og mandag, dykker dybt ned i pædofilianklagerne mod Michael Jackson. I dokumentaren beskriver de nu voksne Wade Robson og James Safechuck, hvordan de angiveligt blev seksuelt misbrugt af popstjernen som børn.

Nu tager skuespiller og sanger Corey Feldman den pædofilianklagede verdensstjerne i forsvar – i form af flere capslock-prægede Twitter-beskeder – efter at have set dokumentaren, som han kalder for »ensidig«.

Feldman brugte meget tid med Jackson som barn i kølvandet på sine første store filmroller (‘Gremlins’, ‘The Goonies’, ‘Stand by Me’) og er efter eget udsagn aldrig blevet udsat for overgreb fra stjernen.

Feldman skriver blandt andet: »Han bandede aldrig i mit nærvær, han rørte mig aldrig på en upassende måde og han foreslog aldrig aldrig, at vi skulle være elskere på nogen måde. Jeg føler, at hvis folk kunne høre vores samtaler, så ville de høre uskylden i dem. Ingen hints af perversion«.

Feldman påstår endda at have optaget en samtale mellem sig selv og Jackson, som han overvejer at offentliggøre for at »give folk et indblik i, hvad en 30-årig mand og en 13-årig dreng ville snakke om, så alle kan høre uskylden i vores forhold«.

Skuespilleren kritiserer desuden dokumentaren for kun at inkludere interviews med anklagerne og deres familier: »Jeg har et problem med det faktum, at alt det her er ensidigt med nul chancer for, at den døde mand kan forsvare sig, og at der ikke er noget bevis ud over ordene fra de to mænd, der som voksne forsvarede ham i retssagen«.

Dokumentaren kan ses på DR fra 8. marts.

Læs også: Vi har set Michael Jackson-filmen ’Leaving Neverland’ og undersøgt sagen selv – her er vores vurdering

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af