Forrygende trailer med surprisemonster og snarlig premieredato afsløret til ‘Stranger Things’ sæson 3

‘Stranger Things’ har forud for begge sine succesrige sæsoner sat en ære i at holde kortene tæt til kroppen, og det har også gjaldt optakten til den kommende sæson 3.

Men nu står det pludselig lidt klarere, hvad vi skal forvente os af den kommende fortælling om de overnaturlige begivenheder i Hawkins, Indiana, og om børneflokken, der finder sig selv i centrum for det hele i bedste nostalgirefererende 80’er-stil med synth-underlæg.

Traileren til tredje sæson er nemlig netop offentliggjort, og den er ærlig talt forrygende orkestreret: Fra teenagesammenhold og genforening i vennegruppen (»vi er ikke børn længere«) bygges der langsomt, men sikkert op mod afsløringen af en værre slimet satan i forsmagens allersidste sekunder.

Samtidig afslører traileren premieredatoen, og det står således nu klart, at serien vender tilbage på Netflix på den amerikanske nationaldag 4. juli, som tilsyneladende også spiller en væsentlig rolle for de kommende afsnit.

Alle de hyldede skuespillere vender tilbage, fra sensationen Millie Bobby Brown til übersolide David Harbour og hårdt plagede Winona Ryder. Til gengæld er der ikke umiddelbart noget glimt af danske Linnea Berthelsen, der blev introduceret i anden sæson. Eller er det bare os, der har overset hende?

Læs også: De 15 bedste dramaserier på Netflix lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af