Hvem er manden på Greyjoy-skibet i den nye ‘Game of Thrones-trailer?

Hvem er manden på Greyjoy-skibet i den nye ‘Game of Thrones-trailer?
Foto: HBO

Med lidt over en måned til premieren på ‘Game of Thrones’ ottende sæson landede traileren til den længe ventede finale i går. Og The Wrap har gennemsøgt forsmagen for små hints til, hvad forårets sæson, der vil dominere vores liv fra den 15. april og seks mandage frem, måske kommer til at byde på.

For udover at traileren viser alle de velkendte karakterer som Cersei, Jaime, Arya, Sansa, John og Daenerys, har mediet bidt mærke i en kort scene, hvor en ukendt mand står med ryggen til kameraet og styrer Greyjoy-skibet – foran en hær af soldater iført guldhjelme.

På baggrund af frisuren og den manglende guldhånd kan man konstatere, at manden ikke kan være Jaime Lannister, som han ellers har en lighed med. Euron og Theon Greyjoy ligner det heller ikke.

Til gengæld nævner Cersei i slutningen af syvende sæson, at Euron skulle rejse tilbage til Essos for at hyre soldaterne kaldet Golden Company til at kæmpe for Lannister-familien. Derfor vil det give god mening, at det netop er dette ‘gyldne selskab’, vi ser sejle tilbage mod Westeros. Hvem ved, måske får den ukendte mand, der styrer løjerne, en central rolle i den kommende sæson?

Den sidste sæson af ‘Game of Thrones’ indeholder seks afsnit af spillefilmlængde og kan ses på HBO Nordic fra 15. april.

Læs også: Den første officielle ‘Game of Thrones’-trailer er landet – og det ser svimlende episk ud

Læs også: ’Game of Thrones’-castet taler ud om finalekampen: »Alle beder til, de aldrig skal gøre det her igen«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af