Lupita Nyong’o rygtes som kvindelig hovedrolle i næste James Bond-film

Lupita Nyong’o rygtes som kvindelig hovedrolle i næste James Bond-film
Lupita Nyong'o ved Vanity Fairs Oscar-fest sidste måned. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

Som den 25. James Bond-film så småt nærmer sig (kun sådan cirka et år og en måned to go), er rygterne om filmens hovedrolleindehavere efterhånden begyndt at florere mere end almindeligt heftigt. Det nyeste navn på rygtebørsen til en rolle i Bond-filmen er Lupita Nyong’o, der tippes som den kvindelige hovedrolle over for Daniel Craig, der for (sandsynligvis) sidste gang hopper i tux’en som 007.

Hvis rygterne taler sandt, og Lupita Nyong’o ganske rigtigt har landet en rolle over for den britiske superagent, kan det være, hun får selskab af Rami Malek i rollen som filmens skurk. Rygtet om en potentiel casting af den nyslåede Oscar-vinder som Bond-skurk nåede op til overfladen i går – men lige som det er tilfældet med Nyong’o, er intet endnu bekræftet.

Rollen som filmens instruktør er dog bekræftet besat af Cary Fukunaga, mens Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomi Harris og Ben Whishaw er klar på rollelisten. Filmen er sat til at få premiere til april 2020.

Læs også: Rami Malek lines op som den næste James Bond-skurk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af