Mindy Kalings talkshow-komedie ‘Late Night’ har allerede fået suveræne anmeldelser – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blandt de mest omtalte – og bedst anmeldte – film ved årets Sundance Film Festival var Mindy Kalings film ’Late Night’, som også blev én af festivalens dyreste, da Amazon gav 13 millioner dollars for de amerikanske rettigheder alene.

Komedien fik ros for at fokusere på comedyverdenens kønsfordelingsproblem. Den foregår bag kulisserne på et late night show, som har den hårdtslående Katherine Newbury (Emma Thompson) som vært, men med en forfatterstab, som udelukkende består af hvide mænd. I den nye trailer ser vi Kaling som den nytilkomne Molly, som mest er alt er blevet hyret for at mangfoldiggøre kontoret i et forsøg på at redde programmet fra kritik og seertalstab.

Kaling, som fik sit gennembrud i ’The Office’ og for alvor cementerede sin rolle på komediescenen med serien ’The Mindy Project’, har skrevet manuskriptet til filmen, som instrueres af Nisha Ganatra (’You Me Her’, ’Better Things’). Sammen med Emma Thompson medvirker blandt andre Ike Barinholtz (’The Mindy Project’), Hugh Dancy (’Hannibal’) og Paul Walter Hauser (’I, Tonya’).

En dansk premiere er endnu ikke planlagt.

Læs også: Victoria Carmen Sonne er eks-pornoskuespiller i ‘Usynligt hjerte’ – se traileren til den lovende debutfilm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af