Natalie Portman spiller astronaut over for Jon Hamm i Noah Hawleys filmdebut – se traileren til ‘Lucy In The Sky’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Lucy In The Sky’ er ikke en biopic om The Beatles. I stedet skildrer filmen den virkelige historie om NASA-astronauten Lisa Nowak, der efter en rummission vender tilbage til jorden og i kølvandet på et trekantsdrama får et mentalt sammenbrud – et sammenbrud, der får Nowak til at køre fra Houston til Florida for at kidnappe ekskærestens nye elsker.

Den visuelt flotte trailer, der netop er blevet offentliggjort, viser Natalie Portman i rollen som astronauten Lucy (baseret på Lisa Nowak). Jon Hamm indtager rollen som Lucys astronautkollega, som hun indleder en affære med. Derudover ses Zazie Beetz (‘Atlanta’), Ellen Burstyn (‘The Exorcist’) og Dan Stevens (‘Downton Abbey’) i markante roller.

Filmen er instruktør Noah Hawleys spillefilmdebut. Hawley står blandt andet bag de forrygende serier ‘Fargo’ og ‘Legion’, så forventningerne er høje,

‘Lucy In The Sky’ får amerikansk premiere senere på året, den danske premiere er uvis.

Læs også: De bedste serier på HBO Nordic

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af