Paris Jackson forsvarer sin far, Michael Jackson: »Chillax, mine dudes«

Paris Jackson forsvarer sin far, Michael Jackson: »Chillax, mine dudes«
Paris Jackson i 2017. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Kontroverserne omkring dokumentarfilmen ‘Leaving Neverland’ fortsætter. Filmen fremfører Wade Robson og James Safechucks vidnesbyrd, om at være blevet misbrugt af Michael Jackson som henholdsvis 7 og 11 årige.

Den nyeste stemme, der støtter Jackson-lejren, er – måske ikke så overraskende – popstjernens egen datter, Paris Jackson. Den 20-årige slægtning udtalte sig på Twitter om den nye dokumentar og de mange reaktioner, den har fået. I første omgang skrev hun:

»I tager mit liv mere seriøst, end jeg selv gør. Calm yo tittaaaaysss«. Det noget afslappede svar blev ikke velmodtaget af alle Michael Jackson-fans, hvilket fik Paris Jackson til at skrive igen:

»Det var ikke min hensigt at fornærme nogen ved at sige, at bryster burde være afslappede. Jeg ved, at uretfærdigheder er frustrerende og at det er nemt at lade sig blive opkørt. Men at reagere med et afslappet sind er som regel mere logisk end at reagere med had og desuden… det føles bedre at tage det roligt. Ryg noget hash og tænk på det større billede. Chillax, mine dudes«.

En Jackson-tilhænger skrev tilbage, at »det større billede er din fars arv ruineret og hans navn sværtet for altid«. Paris Jackson svarede: »Så… ikke kærlighed og fred og at prøve at fremføre det budskab? Tabloidaviserne og løgne er det større billede? Jeg vil bede for dig«.

»Nej, de vil rive hans navn i stykker og stoppe med at spille hans musik, men det er cool, det er lige meget, at han døde for det her«, svarer Jackson-fanen tilbage. Jackson mente dog ikke, at det er så let at rive sin fars navn i stykker:

»Ja, det gør de mod alle med et godt hjerte, der forsøger at gøre en forskel, men tror du virkelig, at det er muligt at rive hans navn i stykker? Tror du virkelig, at de har en chance? Slap af og hav fred«, svarede hun.

Se den fulde Tweet-storm fra den polemiske Jackson-datter herunder.

Læs også: ‘Leaving Neverland’-instruktør i Danmark svarer på kritik: »Det er alt sammen løgne«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af