Robert Pattinson og Elizabeth Debicki slutter sig til Christopher Nolans hemmelighedsomgærdede actionblockbuster

Robert Pattinson og Elizabeth Debicki slutter sig til Christopher Nolans hemmelighedsomgærdede actionblockbuster
Robert Pattinson. (Foto: Chris Jackson/Getty Images)

I går var der længe ventet nyt om instruktør Christopher Nolans stort anlagte, hemmelighedsomgærdede næste filmprojekt, da ’BlacKkKlansman’-skuespiller John David Washington blev annonceret som hovedrolleindehaver.

Nu kan Entertainment Weekly melde om flere navne til rollelisten. Filmens anden mandlige hovedrolle indtages af Robert Pattinson, mens den store kvindelige rolle skal spilles af Elizabeth Debicki.

Pattinson har efter ‘Twilight’-franchisen markeret sig som en stjerne på indiescenen med roller i ’Good Time’ og Claire Denis’ ’High Life’ og er snart aktuel i den kommende ’The King’ for Netflix, hvor han spiller over for blandt andre Timothée Chalamet.

Debicki havde en rolle i Susanne Biers ’Natportieren’, inden hun fik sit store mainstreamgennembrud i ’Guardians of the Galaxy Vol. 2’ og har siden spillet med i blandt andre sidste års roste ’Widows’ og ’The Tale’.

Nolans film siges at blive en innovativ action-blockbuster i IMAX-format, præcis som hans forrige ’Dunkirk’ var det. Hvad den præcis handler om, ved vi dog endnu ikke. Premieredatoen er sat til 17. juli 2020.

Elizabeth Debicki (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Læs også: Jeppe Rønde søger svar hos robot i ny film: »Så siger hun gudhjælpemig, at hun har en søster, der er død«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af