Se den første fulde trailer til Guy Ritchies ‘Aladdin’ – med intro af Will Smith og »hot Jafar«

Til maj skal ‘Snatch’-instruktør Guy Ritchie forsøge at forvandle sand til boxoffice-guld for Disney med live-action-versionen af tegnefilmsklassikeren ‘Aladdin’. Og nu er filmens første lange trailer endelig landet – sågar med en lille backstage-intro af den nye Genie, Will Smith.

Twitter-meningerne var mildest talt delte, da de første billeder af Smiths blå lampeånd dukkede op sidste år, ligesom adskillige Disney-fans også har påpeget det lettere forvirrende i, at den nye – og meget unge – Jafar (Marwan Kenzari) ligner en overraskende skarp hjerteknuser-konkurrent til selve hovedpersonen (spillet af den relativt ukendte Mena Massoud).

Det er i særdeleshed ‘A Whole New World’ i ørkenlandet …

Filmens centrale sing-a-long-basker giver heldigvis passende kulegysninger i traileren, men der skal selvsagt mere til, hvis ‘Aladdin’ også skal kunne stå distancen i selskab med Disney’s tidligere blockbuster-successer ‘Beauty & the Beast’ og ‘The Jungle Book’. Inden tæppet letter får vi imidlertid Tim Burtons version af ‘Dumbo’ den 28. marts, mens Jon Favreaus hysterisk imødesete ‘The Lion King’ brøler i biografmørket den 17. juli.

Læs også: Disney’s ‘The Lion King’-trailer sætter ny rekord

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af