Se den første fulde trailer til Guy Ritchies ‘Aladdin’ – med intro af Will Smith og »hot Jafar«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til maj skal ‘Snatch’-instruktør Guy Ritchie forsøge at forvandle sand til boxoffice-guld for Disney med live-action-versionen af tegnefilmsklassikeren ‘Aladdin’. Og nu er filmens første lange trailer endelig landet – sågar med en lille backstage-intro af den nye Genie, Will Smith.

Twitter-meningerne var mildest talt delte, da de første billeder af Smiths blå lampeånd dukkede op sidste år, ligesom adskillige Disney-fans også har påpeget det lettere forvirrende i, at den nye – og meget unge – Jafar (Marwan Kenzari) ligner en overraskende skarp hjerteknuser-konkurrent til selve hovedpersonen (spillet af den relativt ukendte Mena Massoud).

Det er i særdeleshed ‘A Whole New World’ i ørkenlandet …

Filmens centrale sing-a-long-basker giver heldigvis passende kulegysninger i traileren, men der skal selvsagt mere til, hvis ‘Aladdin’ også skal kunne stå distancen i selskab med Disney’s tidligere blockbuster-successer ‘Beauty & the Beast’ og ‘The Jungle Book’. Inden tæppet letter får vi imidlertid Tim Burtons version af ‘Dumbo’ den 28. marts, mens Jon Favreaus hysterisk imødesete ‘The Lion King’ brøler i biografmørket den 17. juli.

Læs også: Disney’s ‘The Lion King’-trailer sætter ny rekord

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af