Amy Poehler, Maya Rudolph og alle deres venner er på vintur i Netflix-filmen ‘Wine Country’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vinturen er ofte mændenes terræn, men i den kommende komedie ’Wine Country’ er det seks veninder, som er taget til Napa Valley for at fejre en 50-års fødselsdag.

Rachel Dratch (’Saturday Night Live’), Maya Rudolph (‘Bridesmaids’), Ana Gasteyer (‘The Goldbergs’), Paula Pell (‘Love’ og stemme i ‘Big Mouth’) og Amy Poehler (‘Parks and Recreation’) udgør vennegruppen, som ikke holder sig til ét glas ved vinsmagningen. Som det ses i traileren, går der ikke længe, før idyllen forsvinder, kvinderne erstatter feinschmeckermad med fastfood, og alkoholen får ubehagelige sandheder til at boble op til overfladen.

Poehler instruerer, og historien er skrevet af Liz Cackowski og Emily Spivey, der begge har arbejdet på blandt andet ’SNL’. Også Tina Fey (’30 Rock’), Jason Schwartzman (’The Grand Budapest Hotel’) og Cherry Jones (’Transparent’) er med på vinturen, man ikke vil gå glip af.

’Wine Country’ har premiere 10. maj på Netflix.

Læs også: Netflix’ nye realityserie ’Selling Sunset’ lefler for min secret single behavior

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af