Det første fulde billede af dræberdukken Chucky fra nyt ’Child’s Play’-reboot er ude

Det første fulde billede af dræberdukken Chucky fra nyt ’Child’s Play’-reboot er ude
Dræberdukken Chucky fra den oprindelige filmserie.

Horrorklassikeren ’Child’s Play’ fra 1988 blev kendt for sin ikoniske og dæmoniske dukkedreng, Chucky, der efterhånden i over tredive år har været regulært mareridtsmateriale for såvel børn som voksne. Nu er filmen på vej tilbage i en formentlig endnu mere livagtig udgave, og den første forsmag på Chucky anno 2019 i fuld figur er nu ude.

’Child’s Play’-rebootet følger i store træk den originale kult-slasherklassikers plot, der handler om en enlig mor, der forærer sin søn en dukke, der viser sig at være lidt for livlig – og lidt for meget besat af en seriemorder. Moren spilles i 2019-versionen af Aubrey Plaza, der på rollelisten får selskab af blandt andre Brian Tyree Henry (’Atlanta’, ’If Beale Street Could Talk’).

Filmen instrueres af norske Lars Klevberg og produceres af ’It’-producerne David Katzenberg og Seth Grahame-Smith. ’Child’s Play’ får amerikansk premiere den 21. juni, mens den rammer de danske lærreder den 18. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af