Disney+ lanceres til november: Her er indholdet, du kan forvente

Disney+ lanceres til november: Her er indholdet, du kan forvente
Tom Hiddleston som Loki i 'Avengers'.

I går løftede Disney sløret for deres kommende streamingtjeneste, Disney+, der lander i de amerikanske stuer den 12. november til den overraskende lave pris på kun 6.99 dollars om måneden (lidt over 50 kroner) – det svarer til knap halvdelen af et Netflix-abonnement.

Når først Disney+ er rullet ud i USA, har streaminggiganten kurs mod Danmark – det er nemlig planen, at streamingtjenesten vil blive lanceret i Vesteuropa umiddelbart efter den 12. november. Og hvis det lave prisniveau også følger med her, har den siddende streamingkonge, Netflix, god grund til at ryste i bukserne.

Det er dog ikke kun prismæssigt, at Disney+ kommer til at give de nuværende streamingtjenester kamp til stregen. Indholdsmæssigt lægger Disney ud med 7.500 episoder af eksisterende tv-programmer, herunder hele ‘The Simpsons’, 500 eksisterende film samt 25 nye serier og mere end 10 nye film.

Disney har allerede frikøbt rettighederne til størstedelen af ‘Star Wars’-franchisen, stort set samtlige Pixar-film såvel som over 10 animerede klassikere og en række Marvel-film (foruden Marvel-serierne, som ikke længere kører på Netflix, men sandsynligvis genoplives på Disney+). Det forventes, at alle Disneys egenproduktioner såvel som dem fra underselskaberne Lucas Film, Marvel og Pixar på sigt får eksklusivt streaminghjem hos Disney+.

Streamingtjenesten har en række interessante nye projekter i støbeskeen: Vi kan blandt andet se frem til Jon Favreus serie ‘The Mandalorian’ med Pedro Pascal samt en ‘Rogue One’-spinoffserie med Diego Luna. Desuden er der adskillige Marvel-spinoffserier på vej om henholdsvis Loke (Tom Hiddleston gentager rollen), ‘WandaVision’ om Scarlet Witch (Elizabeth Olson) og Vision (Paul Bettany) og ‘Falcon and the Winter Soldier’ med Anthony Mackie og Sebastian Stan, der gentager de titulære roller.

Pixar arbejder desuden på en animeret serie om Forky fra ‘Toy Story 4’, en film, der fortæller historien om, hvad der skete med Bo Peep efter ‘Toy Story 2’ samt ‘Monsters at Work’, der genopliver de ikoniske karakterer fra ‘Monsters Inc.’-filmene.

Der er endnu ikke udmeldt en specifik dato for lanceringen af Disney+ i Danmark.

Læs også: Første trailer til ‘Star Wars Episode IX’ er landet – med officiel titel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af