‘Killing Eve’-skaber Phoebe Waller-Bridge skal yde James Bond-manuskript førstehjælp

‘Killing Eve’-skaber Phoebe Waller-Bridge skal yde James Bond-manuskript førstehjælp
Phoebe Waller-Bridge. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Den kommende James Bond-installation, stadig kun kendt under navnet ’Bond 25’, har lidt under instruktørudskift og medfølgende manuskriptændringer, og noget tyder på, at der stadig er startproblemer for den britiske spion. Nu er Phoebe Waller-Bridge nemlig blevet hentet ind til at yde manuskriptet førstehjælp.

Det er Daniel Craig, som for sidste gang indtager spionrollen, der har efterspurgt Waller-Bridge, skriver The Guardian. Ifølge ham manglede manuskriptet humor og kant, og som fan af hendes serier ’Fleabag’ og ’Killing Eve’ så han Waller-Bridge som den, der kunne tilføje netop det.

Netop thrillerserien ’Killing Eve’, hvis aktuelle anden sæson her på siden har fået fem stjerner, er en god indikator for, at den talentfulde manuskriptforfatter har sans for at kombinere action og humor. Hun bliver den anden kvindelige forfatter på spionserien efter Johanna Harwood, som arbejdede på de to første film ’Dr. No’ og ’From Russia with Love’.

Filmen har været udsat for forsinkelser, men ser lige nu ud til at få premiere i april 2020.

Læs også: Den største skuespiller i verden lige nu #1: Han er den mørkeste afkrog af vores fælles forkvaklede sjæl

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af