Kom bag kameraet på ‘Game of Thrones’-sæsonpremieren i ny video – og hør historien om, hvordan Kit Harington næsten mistede sin højre nosse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ligesom de forgående år har HBO udgivet en omfattende video, der tager publikum med bag kameraet på verdens største tv-serie.

På 17 minutter gennemgår folk som Nikolaj Coster-Waldau Kit Harington, Emilia Clarke, Maisie Williams, instruktør David Nutter og showrunnerne David Benioff og D.B. Weiss den stortanlagte sæsonpremiere, mens George Lucas også lægger vejen forbi optagelserne.

De fortæller blandt andet om, hvordan de fik følelserne frem i de mange reunion-scener. Williams og Harington behøvede nærmest ikke spille skuespil, så meget havde de glædet sig til at spille over for hinanden for første gang siden sæson 1.

Nikolaj Coster-Waldau siger desuden, at han er overbevist om, at Jaime er færdig, hvis Bran fortæller nogen, hvad der egentlig forårsagede krøblingens svimlende fald i seriens allerførste afsnit.

De mange tekniske folk på serien fortæller desuden om det utroligt detaljerede arbejde med at bygge de store kulisser, mens vi også ser stuntmanden fra afsnittets sidste scene blive sat i flammer i hele 10 sekunder.

Højdepunktet er dog uden tvivl Kit Harington, der afslører, at han troede, han skulle dø, da hans testikel komme i klemme under optagelserne på afsnittets storslåede dragejagt. Scenen er filmet foran en green screen med Harington fastgjort til en mekanisk tyr, og her gik det altså næsten galt:

»Det var ikke nemt. Det, der opsummerer scenen for mig, er det øjeblik, hvor Jon næsten falder af dragen. Her blev min højre testikel fanget, og jeg havde ikke tid til at sige stop, så jeg blev svunget rundt… I mit hoved tænkte jeg: ‘Her slutter mit liv. På en mekanisk tyr, der bogstavelig talt svinger mig rundt ved testiklerne’«.

Heldigvis overlevede Harington, men panikken i hans øjne i selve afsnittet viser sig altså at være ganske velfunderet.

Læs også: Kit Harington om ‘Game of Thrones’-kritikere: »De kan rende mig i røven«

Læs også: De fire største spørgsmål efter første afsnit ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af