Lars Hjortshøj vil tages seriøst i Viaplays kommende serie ‘Store Lars’

Lars Hjortshøj vil tages seriøst i Viaplays kommende serie ‘Store Lars’
Lars Hjortshøj som sig selv i 'Klovn' sæson 7. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Skuespiller og standupkomiker Lars Hjortshøj er foruden en række folkelige filmroller og værtsskaber måske særligt kendt for sit samarbejde med Casper Christensen og Frank Hvam. Først som Broder Salsa i ‘Casper & Mandrilaftalen’, dernæst som den kiksede, men elskelige Robert i ‘Langt fra Las Vegas’, og så som en fiktionaliseret og grænseoverskridende, kvindebefamlende udgave af sig selv i ‘Klovn’-universet.

Til efteråret kommer Hjortshøj endnu en gang til at udforske grænselandet mellem fiktion og virkelighed i sin spritnye komedieserie ‘Store Lars’, hvis optagelser netop er gået i gang. I serien spiller Hjortshøj atter en gang en udgave af sig selv, som jager sit helt store gennembrud og higer efter respekt fra de finkulturelle kredse. Det skal være slut med børne-tv, komik og satire og ind med Shakespeare.

Men i denne ambitiøse søgen efter anerkendelse formår han gang på gang at spænde ben for sig selv, hvilket fører til en god mængde akavede øjeblikke – som vi kender det fra netop ‘Klovn’-serien.

Udover Lars Hjortshøj ses Ellen Hillingsø, Martin Brygman og Julie Agnete Vang på rollelisten. Hjortshøj er selv forfatter på serien sammen med Maj Bovin og Søren Frellesen.

Serien bliver sendt på TV3 og Viaplay i efteråret 2019.

Læs også: Disse serier skal du streame i april – fra en vis HBO-drageserie til en komedieperles farvel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af