Linda Cardellini og Christina Applegate er enker med mørke hemmeligheder i ny Netflix-serie – se traileren til ‘Dead to Me’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To kvinder har mistet deres mænd, og det er i den kommende Netflix-komedieserie ’Dead to Me’ begyndelsen på et stærkt venskab.

Jen og Judy mødes i en sorggruppe og finder sammen trods deres modsætningsfulde personligheder. Snart bliver det dog tydeligt, at de har en del mere til fælles end rødvin og afdøde ægtefæller, for ingen af dem er de ordentlige husmødre, de ser ud til at være.

Christina Applegate (’Married with Children’) og Linda Cardellini (‘Freaks & Geeks’, ‘Green Book’, ‘Bloodline’) er et veloplagt enkepar i traileren, som sætter tonen for en sorthumoristisk serie, hvor sorg bearbejdes på alternative måder. James Marsden (’Westworld’) medvirker også i ’Dead to Me’, som er skabt af Liz Feldman (’2 Broke Girls’).

’Dead to Me’ får premiere 3. maj på Netflix.

Læs også: Disse film skal du streame i april – fra lesbisk kærlighed til en perlerække af indiehits

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af