Serien ‘Gotham’ afslører sit bud på Jokeren – og han har aldrig set så zombie-agtig ud

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fra tegneseriefigur til Heath Ledger. Jokeren er efterhånden blevet genskabt i mange varianter, og Fox-serien ’Gotham’ giver nu sit bud på DC-universets ikoniske superskurk.

I ’Gotham’ befinder vi os i Gotham City inden Bruce Waynes superhelteforvandling, hvor vi gennem fire sæsoner har fået fortalt skabelseshistorierne bag Batman og mange af de superskurke, der befolker DC-universet, mens Jokeren, spillet af Cameron Monaghan, kun har optrådt i glimtvis. Fans har ventet i spænding på, hvordan skaber Bruno Heller ville gestalte skurken i sin fulde form.

Det er en næsten zombie-agtig Joker, serien langt om længe har introduceret i en teaser til den igangværende sidste sæson. Den karakteristiske ansigtsmake-up er på plads, men dækker et ansigt vansiret af arvæv og en isse med en tvivlsom hårpragt. Han ser vanvittig ud, og bliver sammen med Joaquin Phoenix’ snarlige version i skurkens første solofilm dette års tilføjelser til Joker-kanonen.

Læs også: Disse serier skal du streame i april – fra en vis HBO-drageserie til en komedieperles farvel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af