Tidsrejse forhindrer politivold i den kommende Spike Lee-producerede Netflix-film ‘See You Yesterday’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Film som ’Blindspotting’ og ’The Hate U Give’ har for nylig tematiseret USA’s problem med politibrutalitet. Samme emne tages op i den kommende Netflix-film ’See You Yesterday’, men med nogle måske lidt overraskende genregreb.

På en highschool i Brooklyn er det lykkedes vennerne C.J. (Eden Duncan-Smith) og Sebastian (Dante Crichlow) at gøre det, Einstein brugte hele sin karriere på, som de siger i filmens trailer: At bevise at tidsrejse er muligt. Deres maskine er stadig under udvikling, da C.J.’s bror mister livet efter et møde med politiet, men de beslutter alligevel at forsøge at rejse tilbage og omgøre hans død.

Scifi-socialrealismen har den Brooklyn-vante Spike Lee som producer. Instruktør Stefon Bristol, som arbejdede sammen med Lee på hans ’BlacKkKlansman’ fra sidste år, spillefilmdebuterer med ’See You Yesterday’.

’See You Yesterday’ kan ses på Netflix fra 17. maj.

Læs også: De 25 bedste dokumentarfilm på Netflix lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af