Ansel Elgort og Nicole Kidman fører an i potentiel Oscar-basker – se traileren til ‘The Goldfinch’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er kun et par måneder til Oscar-sæsonen sparkes i gang på filmfestivalerne i Venedig, Toronto og Telluride, og det betyder selvfølgelig et hav af trailers til de potentielle kandidater i løbet af sommermånederne.

Allerede nu lader Warner Bros til at have store forventninger til deres ventede filmatisering af Donna Tartts Pullitzer-vindende roman ‘The Goldfinch’. Filmen har et stjernespækket cast bestående af blandt andre Ansel Elgort (‘Baby Driver’), Nicole Kidman, Jeffrey Wright og Sarah Paulson, og fortæller en nutidig historie på den store klinge.

Vi følger Theodore Decker (Elgort), der mister sin mor (Nicole Kidman) i et terrorangreb på et kunstmuseum som lille. Derfra tumler han gennem en serie af eventyr, hvor han blandt andet flytter til Las Vegas for at bo hos sin taberfar (Luke Wilson) og desuden bliver involveret i kunstforfalskning.

‘The Goldfinch’ er instrueret af John Crowley, der stod bag Oscar-nominerede ‘Brooklyn’. Han får følgeskab bag kameraet af den Oscar-nominerede manuskriptforfatter Peter Straughan (‘Tinker Tailor Soldier Spy’) og den nyligt Oscar-vindende stjernefotograf Roger Deakins (‘Blade Runner 2049’).

Filmen er sat til dansk premiere 12. september 2019.

Læs også: Soundvenue Forpremiere: Joaquin Phoenix og John C. Reilly er årtiets skuespillermatch i den sortkomiske western ‘The Sisters Brothers’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af