Soundvenue Forpremiere: Joaquin Phoenix og John C. Reilly er årtiets skuespillermatch i den sortkomiske western ‘The Sisters Brothers’

Soundvenue Forpremiere: Joaquin Phoenix og John C. Reilly er årtiets skuespillermatch i den sortkomiske western ‘The Sisters Brothers’
Joaquin Phoenix og John C. Reilly i 'The Sisters Brothers'.

Joaquin Phoenix og John C. Reilly er hver for sig nogle af Hollywoods sjoveste skuespillere – sammen er de dynamit.

Det står klart i westernkomediedramaet ’The Sisters Brothers’, som vi har den store glæde af at åbne dørene til ved allerførste visning i Danmark 18. juni (billetter her).

Her spiller de titlens brødrene Sisters (!), der i 1850 tager på et blodigt buddy-roadtrip fra Oregon til Californien, hvor de skal torturere og myrde en kemiker, som har knækket koden til at finde guld.

Resultatet er en vitaminindsprøjtning til westerngenren, spækket med sort humor, mesterlige skududvekslinger og masser af brødrekærlighed. Man mærker, at det ikke er hvem som helst, der står bag, for manden i instruktørstolen er franske Jacques Audiard, der har høster talrige priser for film som ’Profeten’ og ’Smagen af rust og ben’ og nu debuterer på engelsk med sin mest legende film hidtil.

Også Jake Gyllenhaal og Riz Ahmed glimter i store biroller, men først og fremmest er ’The Sisters Brothers’ Joaquin Phoenix og John C. Reillys film. Som vores udsendte skrev, da han havde set filmen ved verdenspremieren i Venedig: »De er årtiets skuespillermatch«.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af