Chris Hemsworth havde nær forladt ‘Ghostbusters’ kort før optagelserne

Udover sin massive succes som Thor i ‘Avengers’-serien har Chris Hemsworth optrådt i franchises som ‘Ghostbusters’ og ‘Star Trek’ og er snart aktuel i ‘Men in Black: International’. Men det er ikke alle roller, han har været lige begejstret for, afslørede han for nylig i et interview med Variety. Det gælder særligt hans rolle i ‘Ghostbusters’-rebootet fra 2016, hvor spøgelsesjægerne blev spillet af et kvindeligt cast.

»Aftenen før optagelserne gik i gang, var jeg lige ved at trække mig«, siger han. »Tre eller fire uger tidligere sagde Paul (Feig, instruktøren, red.) til mig: ‘Jeg forbedrer karakteren, du skal ikke bekymre dig’. Og så fik jeg manuskriptet, og intet havde forandret sig«, siger han om rollen, som ellers var blandt de elementer, mange kritikere roste.

Filmen blev mødt af vrede fra fans, som ikke mente, den ydede den originale fortælling respekt. Den reaktion var Hemsworth ikke begejstret for.

»I hele den periode tænkte jeg, ’hvilket ejerskab har I over de karakterer? Åh, I har set filmen, derfor har I medbestemmelse over, hvor den tages hen?’ Jeg synes, det var meget uheldigt og en smule skuffende«.

Inden rollen som ‘Thor’ skød Hemsworths karriere afsted med raketfart, medvirkede han i ’Star Trek’ i 2009. Der har været søsat flere ‘Star Trek 4’-projekter, af hvilken Quentin Tarantinos lige nu ser ud til at være tættest på realisering, men Hemsworth afviser, at han vender tilbage til sin rolle.

»Jeg følte ikke, vi landede et sted, hvor der er grund til at genbesøge den (karakteren, red.) endnu«, siger han. »Jeg har ikke lyst til at blive undervældet af, hvad jeg kunne bringe til fadet«.

’Men in Black: International’ har premiere 13. juni.

Læs også: ’Killing Eve’s højspændte finale begik en utilgivelig dødssynd

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af