Endelig nyt om ‘Mindhunter’ sæson 2 – premieremåned og nye seriemordere på tapetet

Endelig nyt om ‘Mindhunter’ sæson 2 – premieremåned og nye seriemordere på tapetet
Holden Ford (Jonathan Groff) og Bill Tench (Holt McCallany) i 'Mindhunter'.
STREAMING TOGETHER

Netflix’ serie ’Mindhunter’, skabt af blandt andre David Fincher, blev forlænget kort efter sin premiere i oktober 2017, men siden har det været småt med nyt om den populære serie. Nu er der endelig noget at tale om.

For nylig lod executive producer Charlize Theron det slippe, at vi i august kan forvente at se et gensyn med FBI-agenterne Holden Ford (Jonathan Groff) og Bill Tench (Holt McCallany), der benytter sig af psykologiske profiler til at finde, forstå og forudsige seriemorderes adfærd. Sæsonen kommer efter sigende til at bestå af otte afsnit, som David Fincher skal instruere det første og det sidste af.

Desuden forlyder det, at serien kommer til at inkludere seriemorderen David Berkowitz, også kendt som Son of Sam, og de såkaldte Atlanta child murders, begået mellem 1979 og 1981, som ingen er blevet straffet for. Berkowitz slog seks mennesker ihjel i New York mellem 1976 og 1977. Det er tidligere kommet frem, at også Charles Manson bliver en del af historien – spillet af Damon Herriman, der spiller den selvsamme seriemorder i Quentin Tarantinos kommende ’Once Upon a Time in Hollywood’.

Endelig lyder det fra John E. Douglas, som har skrevet bogforlægget bag serien, at sæsonens historie kommer til at udspille sig over fem år. Den første sæson udspillede sig i 1979, hvor både Manson og Berkowitz allerede var i fængsel, så man kan forestille sig, at de bliver interviewpersoner, i stil med hvordan Ed Kemper var det i første sæson.

Læs også: Det er ikke Zac Efrons skyld, hvis du synes, han er for lækker til at spille Ted Bundy

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af