‘Hereditary’-instruktør forvandler svensk idyl til vildt mareridt – se den hjemsøgende trailer til ’Midsommar’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år gjorde Ari Aster sin entré på det store lærred som instruktør med sin A24-producerede spillefilmdebut ’Hereditary’, som tog solide kegler ud over alle grænser og skrev sig direkte ind i horrorhistorien som en regulær nyklassiker. Nu er Aster allerede tilbage med en af årets mest ventede film i form af endnu en A24-gyser, og denne gang foregår uhyggen lige på den anden side af sundet under titlen ’Midsommar’.

Tidligere på året fik vi en lille teaser af, hvordan Aster transformerer den svenske midsommertradition fra lutter lækker idyl til hjemsøgende horror, og med filmens første fulde og spritnye trailer får vi yderligere indblik i en vilde galskab, der er i vente. Den svenske sommeridyl lugter nemlig en hel del mere af sindssyg kult end af solkyssede børn i Bulderby.

Aster har selv beskrevet filmen som hans eget take på en breakup-film, da den handler om et lettere betrængt par, der rejser til en svensk landsby for at fejre midsommer. De lokale inviterer parret til at deltage i en række midsommar-ritualer, der udvikler sig til et mindre psykologisk thriller-mareridt.

’Midsommar’ får premiere den 11. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af