Iain Glen alias Ser Jorah taler ud om de uhørlige, intime linjer, Daenerys hvisker til ham

Iain Glen alias Ser Jorah taler ud om de uhørlige, intime linjer, Daenerys hvisker til ham
Trofaste Jorah ved sin dronnings side.

(Spoilers: Læs først, når du er up to date på ’Game of Thrones’). 

I tredje afsnit stod det store slag om Winterfell – et slag, der kostede ’Game of Thrones’ et par kære karakterer livet. En af disse var Ser Jorah Mormont, der tappert udåndede i kampen for at beskytte sin dronning, Daenerys.

I begyndelsen af fjerde afsnit tager vi den endelige afsked med de afdøde, der afbrændes ved en begravelsesceremoni uden for Winterfells porte. Inden flammehavet opsluger Ser Jorah, går Daenerys op til ham og hvisker en sidste tårevædet hilsen til sin fortrolige rådgiver og hjerteven.

Men manuskriptet rummede ingen linjer fra Daenerys til Ser Jorah. Instruktionen lød noget i retning af: »Daenerys hvisker noget til ham, som han aldrig kommer til at høre, og som vi aldrig kommer til at vide«.

Derfor stillede Entertainment Weekly Ser Jorah-skuespiller Iain Glen spørgsmålet, hvad i alverden, Emilia Clarke i Daenerys’ skikkelse selv fandt på at hviske i det allersidste intime moment.

»Det er noget fuldstændigt oprigtigt og tro mod øjeblikket, og noget, jeg aldrig vil glemme,« forklarer Iain Glen. »Jeg vil altid værdsætte det, fordi det er noget, ingen nogensinde vil komme til at vide, bortset fra os to. Og det er et minde, der er værd at holde fast i«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af