Lukas Moodyssons nye komedieserie får premieredato på HBO Nordic – se traileren her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er altid grund til at glæde sig til nyt fra ‘Fucking Åmål’-instruktøren Lukas Moodysson, som denne sommer tv-debuterer med komedieserien ‘Gösta’ HBO Nordic.

Hovedpersonen Gösta (Vilhelm Blomgren) er en 28-årig børnepsykolog, som får sit første job i en flække i Småland. Han flytter fra Stockholm og lejer en hytte ude i skoven, og har rare ambitioner om hjælpe alle, han møder på sin vej. Men det går langt fra altid helt glat for godmodige Gösta, der både får ondt i kærligheden og kommer på kant med diverse skæve skæbner – heriblandt en overraskende vedholdende cykeltyv.

Gösta er HBO Europes første originale, nordiske serie, og Lukas Moodysson har selv skrevet og instrueret alle seriens 12 episoder, hvoraf de første fire får premiere den 1. juli. Herefter vil der udkomme to nye episoder hver mandag i fire uger.

Læs også: ‘Black Mirror’ sæson 5 får premieredato – se den første klaustrofobiske trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af