Meryl Streep og Nicole Kidman clasher i første officielle trailer til ‘Big Little Lies’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Karakterdramaet eskalerer for alvor i den første officielle trailer til den ventede sæson 2 af ‘Big Little Lies’. HBO-hitserien forløste det centrale mysterie om Janes (Shailene Woodley) overgrebsmand med en blodig udgang i første sæson. Den opfølgende sæson 2 byder i stedet på en regulær stjerneparade, når serien dykker ned i de mange konsekvenser af Perys (Alexander Skarsgaard) død.

Meryl Streep er den nyeste tilføjelse til det allerede imponerende cast. Hun spiller rollen som Perrys mor, og i traileren ser vi hende presse Celeste (Nicole Kidman) til at afsløre sandheden om sin søns skæbnesvangre sidste minutter, mens Bonnie (Zoë Kravitz) døjer med moralske skrupler. Reese Witherspoon og Laura Dern er herligt øretæveindbydende i rollerne som power-kvinderne Madeline og Renata, der fortsat kæmper om nabolagets gunst.

Det er mesterinstruktøren Andrea Arnold (‘Fish Tank’ og ‘American Honey’), der instruerer samtlige afsnit af sæson 2, der får premiere 9. juni på HBO.

Læs også: De bedste serier på HBO Nordic

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af