Offred gør klar til oprør i ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 3 – se traileren

»Vær vidne til fødslen af en revolution«, erklæres det i traileren til den kommende tredje sæson af ’The Handmaid’s Tale’, hvor June ligner én, der er klar til at være tjenestepigernes oprørsleder.

I slutningen af den seneste sæson blev hun tilbage i Gilead for at finde sin datter Hannah, men det ser ud til, at hun nu brygger på større planer. De undertrykte rugemødre gør sig klar til at udfordre det patriakalske styre, og det fører bål og brand med sig og får måske nogle høje magter til at skifte side – i forsøget på at skaffe allierede har June øjnene på Serena Waterford (Yvonne Strahovski) og tante Lydia (Ann Dowd) i traileren.

Mange andre kendte ansigter dukker også op: Moira (Samira Wily), som nu er i Canada, den deserterede Nick (Max Minghella), Janine (Madeline Brewer) og Junes mand Luke (O-T. Fagbenle) vinker, med hvem der formentlig er Junes nyfødte Nichole fra et sted i sikkerhed. Elisabeth Moss er selvfølgelig tilbage i hovedrollen i serien, der baseret på Margaret Atwoods bog af samme navn leverer psykologisk gys og fremtidsdystopi i rigelige mængder.

‘The Handmaid’s Tale’ sæson 3 får premiere 6. juni på HBO Nordic.

Læs også: De syv største chok i ‘Avengers: Endgame’ – og hvad de betyder for heltenes fremtid

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af