Renée Zellweger bejler til en Oscar i første teaser til biografifilmen ‘Judy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Renée Zellweger nød sin storhedstid i starten af nullerne med en Oscar-statuette for sin præstation i ‘Cold Mountain’ i 2004 og to nomineringer i årene inden for ‘Bridget Jones’ dagbog’ og ‘Chicago’. Siden er skuespilleren gledet over i glemslen, men meget tyder på, at 2019 markerer hendes store comeback.

Zellweger spiller hovedrollen i Netflix-antologiserien ‘What/If’, men det er hendes rolle som musicalstjernen Judy Garland i ‘Judy’, der allerede nu gør hende til en oplagt Oscar-kandidat. Zellweger er som forvandlet i den første teaser til filmen, der følger Garland i 1968 – 30 år efter, hun blev en verdensstjerne med sin rolle i ‘The Wizard of Oz’ – og (sandsynligvis) frem til hendes død året efter.

Den officielle synopsis til filmen lyder: »I vinteren 19698 ankommer showbiz-legenden Judy Garland til London for at optræde til en udsolgt koncertrække over fem uger på The Talk of the Town. Det er 30 siden, hun opnåede global stjernestatus med ‘The Wizard of Oz’, men hvis hendes stemme er falmet, er dens dramatiske intensitet kun steget. Mens hun forbereder sig til koncerter, kæmper med sine managere, charmere musikere og mindes gamle dage med venner og fans, skinner hendes intellekt og varme igennem. Selv hendes drømme om kærlighed skinner igennem, da hun hengiver sig til en virvelvindsromance med Mickey Deans, hendes kommende ægtemand nummer fem«.

Som man kan høre i teaseren synger Zellweger selv Garlands største hits, her den ikoniske ‘Over the Rainbow’. ‘Judy’ er instrueret af Rupert Goold, der tidligere primært har gjort sig inden for tv-film, men nu står foran sit store gennembrud. Filmen får dansk premiere 24. oktober.

Læs også: Ny Netflix-serie med Renée Zellweger udforsker menneskets moral – se traileren til ‘What/If’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af