Robert Pattinson er åbenbart ikke sikker Batman endnu – Nicholas Hoult presser sig på

Robert Pattinson er åbenbart ikke sikker Batman endnu – Nicholas Hoult presser sig på
Robert Pattinson (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

For nyligt skrev vi, at Robert Pattinson var et mulehår fra at blive den næste Batman i Matt Reeves kommende ‘The Batman’, og det var så godt som sikkert, at den nærmeste konkurrent til rollen, Nicholas Hoult, måtte se sig slået.

Men nu skriver The Playlist, at de begge er med i en afsluttende runde af castingprocessen, hvor de skal foretage screen tests der blandt andet involverer at iklæde sig batsuitet. Pattinson er efter sigende stadig favorit til rollen, men Hoult er altså stadig i spil og lige i hælene på ham.

Hoult er da også mere erfaren i superheltegenren. Hvor Pattinson har bevæget sig i de smallere auteurfilm de seneste år og lige har været aktuel på Cannes med den storroste ’The Lighthouse’, har Hoult medvirket i en række film i ’X-men’-serien. Han har desuden medvirket i blandt andet ’Skins’, ’A Single Man’, ’Mad Max: Fury Road’ og sidste års ’The Favourite’.

Vi må vente og se, hvem batsuitet passer bedst. ’The Batman’ forventes at gå i produktion i starten af 2020 og få amerikansk premiere 25. juni 2021.

Læs også: Stream de fem film, der viser, at Robert Pattinson forlængst er brudt ud af ‘Twilight’-rollen og er helt klar til Batman

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af